Om mig

Hej! Kul att du har hittat hit! Det är jag som är Nicke (Niklas Karlsson) och som driver den här sidan. Jag är intresserad av webbdesign och webbutveckling och frilansar lite inom det området. Jag har gjort en del jobb åt olika företag och privatpersoner, alltifrån hemsidor till enklare nätbutiker. På fritiden läser jag rätt mycket tips och annat på nätet och är aktiv i olika forum och facebook-grupper för att hela tiden lära mig mer inom området.

Annars jobbar jag faktiskt som it-snubbe på sjukhuset. Det är datorer och så det med, fast inte på samma sätt. Framför allt är det inte lika kreativt som mitt frilansande. Min dröm är att gå ner till halvtid på mitt fasta jobb och sedan jobba halvtid med webbdesign och webbutveckling. Konkurrensen är dock stor inom det området. Det är en tuff bransch. Därför har jag börjat snegla lite på affiliate-marknadsföring. Kanske det skulle passa mig?

På den här sidan tänkte jag dela med mig av lite tips och tankar om det jag kan. Jag hoppas att du får användning av det. Jag kommer också att fundera lite på min egen karriär. Tänka högt i skriftlig form, liksom.

När jag inte nördar in mig på allt webbrelaterat brukar jag spela fotboll eller vara med min sambo Tessan. Vi bor i en lägenhet så jag slipper lägga tid på snöskottning och gräsklippning. Ibland far vi till stugan som ligger vid havet. Där är det svajigt med nätet så jag får en ofrivillig men välbehövlig internetvila.